2013. május 25., szombat

Colostrum


A colostrum az az el?tej, mely az anyák eml?iben keletkezik , egyetlen kémiai laboratórium sem képes az anyatejhez hasonló táplálék megalkotására, nem beszélve a még értékesebb kolosztrumról. A tehén az ellést követ? 24-36 órában több kolosztrumot (el?tej) ad, mint amennyi a borjúnak szükséges. A felesleges mennyiség - mint a COLOSTRUM kivonat - alapanyaga értékesíthet?. A termék gyártásához bonyolult logisztikai rendszer alkalmazásával, körültekint? szállítási feltételekkel történik az alapanyag begy?jtése.

Kolosztrumból készült termékekr?l elmondható, hogy a világon egyedül ezek tartalmaznak szájon át bevehet? immunglobulint, és ez az egyetlen anyag, amivel egyszerre többféle, a szervezetben már megtalálható, immunbiológiailag hasznos fehérjét (laktoferrin, interferon, interleukin, stb.) tartalmaz.

Mire jó a colostrum?

  • Allergia leküzdésére
  • Fels? légúti megbetegedések (influenza)
  • Daganat gátló és immun-stimuláló hatás
  • B?rgyógyászai alkalmazások
  • Nem-szteroid gyulladás gátlók mellékhatásai esetén.

Jó hatással van a gyomor és bélrendszerre. Növekedési faktorai el?segítik a gyomor és a bélnyálkahártya gyógyulását.

A kolosztrumban található növekedési faktorok el?segítik a b?rszövet regenerálódását, a sebek gyógyulását, a fekélyek, pikkelysömör kezelését.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése